Bøvelstadsetra og Mosjøen (gapahuk)

Dag 1:

Den 10 mars tok jeg sykkelen med vinterdekk og syklet fra Bysetermåsan mot Øvresaga. Målet var Grinderbekken og Bøvelstadserta, litt for å se hvordan denne hytta var, men nøkkelen ble liggende hjemme. Så den ble bare besiktiget fra utsiden. Men jeg fikk sjekket Grinderbekken om det var mulig å padle den. Men det går ikke uten masse arbeid, å planen om å padle fra Losby til enebakk gikk i vasken der og da. Jeg gikk tilbake til sykkelen ved Øvresaga syklet mot Rausjøen. Jeg parkerte sykkelen og gikk inn mot Mosjøen og en tidligere teltplass der. Fant litt ved og tente meg ett lite kaffebål.IMG_1011

IMG_1012
Jeg testet gapahuken på denne turen, den fungerte helt ok, litt liten plass men fikk da sove litt.

Dag 2: Brøt leier og gikk tilbake til sykkelen og syklet til Bysetermåsan.