2014 8-10 aug Morttjern og Mosjøen i Østmarka med Morten og Marianne

Dag 1:

Morten og jeg gikk fra Bysetermåsan mot Mortjern, sekk på ryggen og ett lite 2 mans telt. Vi fant en fin teltplass på en liten høyde over morttjern, Morten tok sin første ørret pinne her. Sov godt lagde bomba egg med bacon til frokost.

Dag 2:

Morten og jeg gikk for å møte Heidi og Marianne, Marianne skulle være med oss på dag 2. Heidi hadde med seg nytt telt (4 mans) og tok 2 mans teltet i retur. Heidi dro hjem og Morten Marianne og jeg vandret mot Mosjøen. Fant en fin plass helt i sør enden med en fin liten bål plass akkurat der det blir trangere og Mosjøen er på vei til Rausjøen

Vi slo opp teltet fiske og badet litt, så skulle vi ut på en liten tur. Vi gikk videre sørover mot Rausjøen, hadde gått en liten bit så ble Morten stukket av en bie. Det var vondt, veldig vondt og Morten valgte og avbryte turen. Marianne og jeg fulgte Morten mot Bysetermåsan for å møte Heidi som tok med Morten hjem.

Marianne og jeg gikk tilbake til teltet, skulle lage oss mat. Det begynte å regne men vi hadde en duk over inngangen og koste oss bra i regnet inni i teltet. Vis spilte kort, spiste godteri og jeg sølte litt J Turen gikk hjemover på søndag, det er tungt å ha med «unger» på tur, sekken blir liksom litt ekstra tung.