Bysetermåsan – Røyrivannskoia

Dag 1:

14 November startet fra Bysetermåsan fredag ettermiddag, veien ble fulgt mot Vangen gikk så videre over pølseberget mot Røyrivannskoia. Det ble en lang mars med en altfor tung sekk, jeg dro på meg noen fine gnagsår på veien. Da jeg kom til Hytta og var jeg helt alene, ikke så rart egentelig. Det er ikke så mange som drar på tur i denne tiden. Jeg lagde mat og slappet av. La meg rundt kl 23, utpå natten våknet jeg av musikk, jeg trodde jeg hadde glemt å skru av Radioen når jeg la meg og stod opp for å sjekke. Men nei den var av, jeg tenkte at jeg hadde drømt, og gikk å la meg igjen. Sovnet men etter ikke mange minutter våknet jeg igjen av samme type musikk, det var slik Vømmel musikk, lå en stund og lyttet. Etter en liten stund fadet den ut, men da fikk jeg ikke sove mer og stod opp. Artig opplevelse.

Dag 2:

Lørdagen startet turen videre, planen var Bøvelstad setra, gikk stiene over nordre søndre kroktjern (se kart) da jeg kom til Dælisetra var valget om å gå mot Bøvelstad eller mot Øvresaga… Gnagsårene var da så vonde at jeg ikke turte gå mot Bøvelstad, da jeg var redd for at jeg ikke skulle få på meg skoene søndag morgen. Så derfor pinte jeg meg tilbake til Bysetermåsan og hjem for å pleie sårene J